Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Estonia

Comentarii & intrebari

Pagina: 1
 1. plata orelor de noapte inclusa in salariu
  Buna ziua! Sunt angajat la o companie din Danemarca care detine si un sediu in Estonia si contractul meu de munca este facut pe Estonia. In acest contract apare un paragraf care imi spune cu cat sunt platit pe ziua de munca si ca plata orelor de noapte este inclusa in aceasta suma specificata in contract. ( lucru pe care eu consider ca nu este prea corect avand in vedere ca majoritatea curselor efectuate de mine sunt pe timp de noapte) Va rog sa ma ajutati cu informatii privind legislatia muncii in estonia metodele de calcul privind orele suplimentare si de noapte si cum as putea reclama aceasta neregula la forurile abilitate din estonia. Va multumesc!
  de la Avram Valentin (10-06-2013 21:08:56)
  QoQqIDzgZH
  I'm grftaeul you made the post. It's cleared the air for me.
  de la DN8R9vWo7lC5 (11-05-2016 06:42:46)
 2. Procedura de transfer a unui roman ac ...
  Va rog ajutati-ma sa inteleg care e procesul de transfer a fratelui aflat in spital in Estonia cu fractura de coloana, 2 interventii chirurgicale, suferite in urma unui accident de tir ( el fiind soferul )?.Necesita tratament urgent si riguros. E nevoie de formalitati de repatriere, daca da, unde tb sa ma adresez ?!Multumesc mult. Mona
  de la mona lapadat (25-01-2013 14:30:13)
 3. apostila de la haga
  Buna ziua!Sunt angajat la o firma in estonia si am nevoie de apostila pe contractul de munca de la ambasada romaniei in estonia,dar nu am cum sa ajung acoloca acum sunt la un alt punct de lucru in europa.vreau sa stiu daca pot trimite actele prin posta sau trebuie sa fiu personal acolo?daca sunt si alte variante? multumesc
  de la manole florin (01-12-2011 15:13:35)
 4. Rugaminte
  Buna ziua! Numele meu este Ovidiu Spataru si candidez cu sanse importante de a intra in Guinness World Records impreuna cu colectia mea de ziare si reviste de sport din toate tarile lumii. Din pacate, data fiind distanta foarte mare, din Estonia inca nu am reusit sa-mi procur asemenea publicatii, cu toate eforturile depuse de mine sau cunostinte. Acesta este si motivul pentru care va deranjez cu acest mail: daca e posibil, v-as ruga foarte mult sa ma ajutati in acest demers al meu! Urandu-va mult succes, va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un semn din partea dvs!
  de la OVIDIU SPATARU (11-10-2011 12:29:53)
 5. apostila de la Haga
  Sunt nascut ain Estonia, locuies cin Romania si am nevoie de Apostila de Hag pe certificatul de nastere. UNde as putea sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema. Multumesc.
  de la emilia (16-08-2009 12:16:04)
 6. viza
  Am nevoie de viza pentru a patrunde pe teritoriul Estoniei? Multumesc.
  de la Popa Teodora (16-06-2009 11:47:39)
  viza
  Începand cu data de 01.01.2007, cetatenii romani pot intra pe teritoriul Estoniei în baza cartii de identitate sau a pasaportului valabil care atesta nationalitatea si pot rezida pe teritoriul acestui stat pentru o perioada de pana la 3 luni fara nici o conditionare sau formalitati, alta decat cea de a detine o carte de identitate/pasaport valabile. La expirarea termenului de 3 luni, cetatenii statelor membre U.E. trebuie sa-si înregistreze sederea în Estonia. Înregistrarea se face la Departamentul pentru Cetatenie si Migratie (Kodakondsus – ja Migratsiooniamet). Un permis de sedere este eliberat solicitantului daca acesta îndeplineste conditiile de înregistrare.
  de la Maria (16-06-2009 20:25:42)
Echipa Ambasada.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii".

Adauga comentariu

Titlu
Nume
Email
Doresti sa primesti stiri de la Ambasada.ro?
Doresti sa afli cand ai primit un raspuns?
 
Comentariu / Intrebare*
CAPTCHA Image
[ Alta imagine ]
Cod*

inapoi
     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.