Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Germania

Comentarii & intrebari

 1. obtinere buletinului in germania
  Buna Ziua! Tatal meu sta in Germania si peste cateva saptamani ii expira buletinul. Vreau sa stiu ce poate sa faca el acolo ca sa obtina buletinul. Sa ii trimit ceva date de aici ?? Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc !
  de la santo andrei (28-02-2013 19:31:44)
 2. obtinerea unui pasaport in germania de la consulatul roman-german
  ce acte imi sunt necesare pentru a obtine un pasaport in germania la consulatul roman-german , si in cat timp ? astet un rsapuns cat mai urgent va multumesc anticipat .
  de la modalca emi (18-02-2013 17:47:44)
 3. intrebare
  Buna ziua! Ma numesc Butoi Monica si m-am nascut in comuna Topolog ; jud Tulcea. Faptul care m-a determinat sa va scriu este legat de intamplarile din cel de-al doilea razboi mondial care mi-au fost relatate de tatal meu in varsta de 80 de ani. In padurea de la marcinea satului Topolog intr-o groapa comuna au fost ingropati in jur de 30-40 de ofiteri si soldati germani care au fost ucisi de rusi. Daca cunoasteti pe cineva interesat de acest fapt deoarece eu nu stiu cui m-as putea adresa. Aceasta ar fi una din dorintele tatalui meu care considera ca acei oameni merita o cruce, o slujba daca nu se poate mai mult. Mentionez ca tatal meu a fost la Bucuresti la Ambasada Germaniei dar nu i s-a permis sa intre si sa povesteasca cuiva. Va multumesc pentru intelegere!
  de la butoi monica (17-02-2013 11:49:48)
 4. buna ziua!
  am fost chiemat de un prieten sa muncesc in germania ,ajuns aici mi s-a zis ca mi se face un geverber,as dor sa stiu ce anume reprezinta si ce obligati am.as dori sa mai stiu daca ghieverber-ul trebuie sa stea la angajator sau nu si ce acte trebuie sa mi se dea daca ramane la mine.va multumesc!
  de la cobuz andrei (10-02-2013 23:27:38)
 5. interesat cum pot sa aflu daca mai am interdictie in germania
  cum pot sa aflu cata interdictie miai am pe teritoriu german mss
  de la costica pomohaci (04-02-2013 21:17:06)
 6. adeverinta notariala
  Buna ziua as dori sa aflu cum obtin oadeverinta notarila din germania care sa sa demonstreze ca fiul meu nu se poate prezenta la un proces ca martor deoarece face scoala aici si locuieste in germania
  de la Maria (04-02-2013 12:09:31)
 7. imi cer scuze care nu cunosc limba germana
  de la andreea (30-01-2013 14:18:06)
 8. as dori sa aflu si eu daca exista in germania scoli pentru copii roani care nu cunosc limba romana
  de la andreea (30-01-2013 14:16:11)
 9. alocatie copii
  Buna ziua.Va rog daca poate cineva sa-mi dea un raspuns.Sotul meu a lucrat in Germania cu acte un an de zile.la o luna dupa ce a plecat el ,am plecat si eu acolo,dar fara sa lucrez.Avem doi copii si ei au ramas acasa cu bunicii.La 3 luni de stat acolo,am bagat dosar pentru alocatia copiilor,bineinteles am renuntat la alocatie in Romania.Dupa cateva luni am primit raspuns ca are dreptul la alocatie doar bunicii cei care au grija lor.Da, OK! am complectat formularul cu datele bunicii si un nr de cont in valuta din Romania.Sa stiti ca nu am mai primit nici un fel de raspuns,dar nci alocatia.Credeti ca am sanse sa recuperez alocatia pe acea perioada?Dupa un an de stat acolo ,sotul a primit dreptul de lucru definitiv,apoi din motive personale ne-am intors in Romania.Cum rebuie sa procedez sa rebag dosarul de alocatie in Romania?Va multumesc.
  de la mari (29-01-2013 09:56:16)
 10. schimbare de pasaport copil
  am o fetita de 4 ani ..este nascuta in grecia si iam facut pasaportul cel nou acolo ...in iunie acest an ai expira pasaportul ,noi in prezent parintii si copilul locuim in germania...ce treb sa fca si ce acte trebuiesc pt obtinerea unui nou pasport.. va multumesc
  de la petruta (22-01-2013 16:45:44)
Echipa Ambasada.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii".

Adauga comentariu

Titlu
Nume
Email
Doresti sa primesti stiri de la Ambasada.ro?
Doresti sa afli cand ai primit un raspuns?
 
Comentariu / Intrebare*
CAPTCHA Image
[ Alta imagine ]
Cod*

inapoi
     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2015 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.