Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Germania

Comentarii & intrebari

 1. pasaport si buletin
  Buna ziua. Locuiesc in Germania de aproape 2 ani, pasaportul mi-a expirat iar in curand imi expira si buletinul. Doresc sa stiu cu ce acte trebuie sa ma prezint la Munchen pentru schimbarea actelor si cat timp dureaza pana voi primi actele.
  de la Adriana (17-04-2013 16:36:29)
 2. STEFAN STANGL
  Referitor la Stefan Sstangl cu sediul in Simbach 94436, Germania- RECOMAND celor care doresc s[ munceasca la acea firma sa se gandeasca de doua ori inainte, dat fiind faptul ca se lucreaza 12/zi, 7 zile din 7, iar daca vrei sa iti iei o poauza ti se spune sa pleci in tara. Mai mult, se retin bani pentru cazarea mizera pe care o ofera(9-10) persoanepe 25 mp(asta in cazul fericit). Eu am avut grave probleme de sanatate din cauza otetului din fabric[, mi-am distrus spatele si de abia dupa doi ani organele de cercetare din Romania au luat atitudine referitor la SCLAVIA care are loc la acea firma. Ori, de ce patronul acelei firme a fost audiat de TOL(organ de cercetare germana), se spunea ca e prin China, cand el de fapt era in arestul Politiei germanE.........
  de la GOGA (05-04-2013 08:29:24)
 3. Intrebare
  Buna ziua.Locuiesc in germania.Am doi copii si as dori sa stiu daca pot face copiilor pasaport in romania prin mandatar,cu procura speciala...pasaport temporar.Multumesc anticipat
  de la Ioana (27-03-2013 12:38:45)
 4. intrebare
  buna dimineata am si eu o intrebare am buletinu pierdut cand pot veni la ambasada ca sa pot il face
  de la ovlache georgiana (26-03-2013 09:41:10)
 5. intrebare
  domnule consul as dori sa aflu daca mai am interdixie in germania eu ma aflu la ora actuala in espania si in perioada 1990 1994 am cerut un azil politic in munchen am fos repartizat in orasul kempten algau am stat noua luni de zile iar apoi am primit raspunsul negativ fapt care trebuia sa parasesc germania de buna voie iar eu am plecat in orasul dusendorf si am cerut un alt azil pe alt nume dupa doi ani am fost prins judecat si extradat in romania iar eu am inentat si leam scris la autoritatile germane in kempten algau abia acum dupa atitia ani ma pus sa le platesc bani pe repatrierile facute de statul german cu mine leam platit iar eu am primit o scrisoare in schimb intrebare puteti verifica daca pot intra pe teritoriul germaniei va trimit datele multrumesc DICU GHEORGHE NASCUT LA 10 09 1968 COM SOIMARI PRAHOVANR PASAPORT 14764660.VA DAU SI ADRESA DIN KEMPTEN ALLGAU RATHAUSPLATZ 22 87435 KEMPTEN ALLGAU. ZIMMER014 HERR WEGSCHEIDER.AS VREA SA AFLU CA IN GERMANIA E UN ROMAN DIPLLOMATIC CE POATE FACE CEVA PENTRU CINEVA SINCER MULTUMESC ASTEPT RASPUNS IN COREO ELECTRONIC.
  de la DICU GHEORGHE (12-03-2013 18:17:46)
 6. pasaport
  buna ziua as dori o informatie legata de acea procura care se face de catre un parinte pentru a imputernici pe celalat la schimbarea unui pasaport expirat.mentionez eu actual muncesc in germania copilul cu mama in grecia ,avem resedinta in grecia pe pasaport....as dori sa ma informati acea procura o pot face la un notar aici in germania si apoi tradusa in romana ???deoarece eu stau in germania ff departe de consulatul din berlin cam 300km.va rug astept un raspuns.daca e valabila acea procura germana tradusa in romana... va multumesc
  de la adrian (08-03-2013 17:43:38)
 7. obtinere buletinului in germania
  Buna Ziua! Tatal meu sta in Germania si peste cateva saptamani ii expira buletinul. Vreau sa stiu ce poate sa faca el acolo ca sa obtina buletinul. Sa ii trimit ceva date de aici ?? Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc !
  de la santo andrei (28-02-2013 19:31:44)
 8. obtinerea unui pasaport in germania de la consulatul roman-german
  ce acte imi sunt necesare pentru a obtine un pasaport in germania la consulatul roman-german , si in cat timp ? astet un rsapuns cat mai urgent va multumesc anticipat .
  de la modalca emi (18-02-2013 17:47:44)
 9. intrebare
  Buna ziua! Ma numesc Butoi Monica si m-am nascut in comuna Topolog ; jud Tulcea. Faptul care m-a determinat sa va scriu este legat de intamplarile din cel de-al doilea razboi mondial care mi-au fost relatate de tatal meu in varsta de 80 de ani. In padurea de la marcinea satului Topolog intr-o groapa comuna au fost ingropati in jur de 30-40 de ofiteri si soldati germani care au fost ucisi de rusi. Daca cunoasteti pe cineva interesat de acest fapt deoarece eu nu stiu cui m-as putea adresa. Aceasta ar fi una din dorintele tatalui meu care considera ca acei oameni merita o cruce, o slujba daca nu se poate mai mult. Mentionez ca tatal meu a fost la Bucuresti la Ambasada Germaniei dar nu i s-a permis sa intre si sa povesteasca cuiva. Va multumesc pentru intelegere!
  de la butoi monica (17-02-2013 11:49:48)
 10. buna ziua!
  am fost chiemat de un prieten sa muncesc in germania ,ajuns aici mi s-a zis ca mi se face un geverber,as dor sa stiu ce anume reprezinta si ce obligati am.as dori sa mai stiu daca ghieverber-ul trebuie sa stea la angajator sau nu si ce acte trebuie sa mi se dea daca ramane la mine.va multumesc!
  de la cobuz andrei (10-02-2013 23:27:38)
Echipa Ambasada.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii".

Adauga comentariu

Titlu
Nume
Email
Doresti sa primesti stiri de la Ambasada.ro?
Doresti sa afli cand ai primit un raspuns?
 
Comentariu / Intrebare*
CAPTCHA Image
[ Alta imagine ]
Cod*

inapoi
     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2016 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.