Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Ghid pentru romanii care doresc sa munceasca in Cipru

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Ministerul Roman al Afacerilor Externe, cetatenii romani care doresc sa lucreze în Republica Cipru au acum la dispozitie un ghid în limba romana cu privire la conditiile de munca din aceasta tara.

Brosura este realizata de catre Ministerul Muncii si Asigurarilor Sociale din R. Cipru si Serviciul European de Angajare EURES, în colaborare cu Ambasada Romaniei la Nicosia si cuprinde informatii utile referitoare la: emigrare si înregistrare, gasirea unui loc de munca si aplicarea pentru un post, practicarea profesiilor reglementate, salarizarea si impozitarea, asigurarile sociale, sistemul medical sau sistemul educational.De asemenea, ghidul contine o lista cu adresele de internet ale institutiilor guvernamentale si ale agentiilor de recrutare a fortei de munca, precum si datele de contact ale birourilor teritoriale de munca din R. Cipru.

Brosura în limba romana este distribuita gratuit de catre Ambasada Romaniei de la Nicosia si poate fi descarcata în format electronic de pe pagina de internet a misiunii, la urmatorul link http://nicosia.mae.ro/index.php?lang=ro&id=82211.

 

9 martie 2009  

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.