Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

In atentia cetatenilor rezidenti in Spania

- Comunicat transmis de Ambasada Romaniei la Madrid - 

 

Avand in vedere numarul tot mai mare de solicitari primite si pentru a putea acorda asistenta si servicii consulare tuturor cetatenilor romani din zona de nord a Spaniei, echipa Consulatului General al Romaniei la Bilbao, va fi la dispozitia publicului, astfel:

Miercuri, 25 martie - Pamplona, Calle Monasterio Vadeluengo no.4 (Oficina de Atención a la Inmigracion)

Marti, 14 aprilie  - San Sebastián, Calle Aizkorri 20 bajo (Asociación Esperanza Latina)

Marti, 21 aprilie - Logroño, Avenida del Prior nr.6, Parohia Sfanta Treime, (Iglesia de los Padres Salvatorianos)

Marti, 28 aprilie - Gernika-Lumo, Calle Industria 7 (Oficina de Inmigracion)

Vineri, 08 mai - Bilbao, Calle Padre Lojendio nr. 2 (Centro Cultural Ignacio Ellacuria)

Mentionam ca, datorita numarului mare de solicitari listele cu programari la consulatele itinerante din Bilbao, din zilele 20 martie si 3 aprilie sunt inchise.

Rugam ca, cetatenii romani, care au nevoie de servicii consulare, sa consulte calendarul consulatelor itinerante si sa solicite programare pentru data si localitatea apropiata domiciliului.

Recomandam sa se solicite programari nu numai in orasul Bilbao, ci si in localitatile mai sus mentionate, respectiv: Pamplona, San Sebastián, Logroño si Gernika-Lumo.

Programarea prealabila se obtine la e-mail: cgrumaniabilbao@telefonica.net sau la fax nr. 944 245 405. Dupa primirea mesajului, in care trebuie specificat serviciul consular dorit si numarul de telefon, solicitantii vor fi contactati pentru a li se comunica documentele necesare, ora si locul programarii.

 

                                                                           ***

In cadrul Programului “consulatul itinerant”, in perioada 3-4 aprilie 2009, o echipa a Consulatului General al Romaniei la Barcelona se va deplasa in Mallorca pentru a oferi asistenta si servicii consulare cetatenilor romani din Insulele Baleare. Echipa va fi la dispozitia publicului vineri 3 aprilie  2009, intre orele 13:00 - 17:30, si sambata 4 aprilie 2009, intre orele 10:00 - 17:30, in Cladirea Emigrantilor la adresa C/Eusebio Estada num. 48, Palma. Mai multe informatii se pot obtine de la Consulatul General de la Barcelona. 

 

                                                                           ***

 

In zilele de 1 si 2 aprilie 2009, o echipa a Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei la Madrid se va deplasa la Las Palmas de Gran Canaria pentru a oferi asistenta si servicii consulare cetatenilor romani din Insulele Canare.

Echipa va fi la dispozitia publicului miercuri 1 aprilie  2009, intre orele 14:00 - 19:00, si joi 2 aprilie 2009, intre orele 10:00 - 18:00, la adresa Hotel Fataga & Centro de Negocios, Planta 0, salla Halla B, C/Néstor de la Torre no. 21, 35006 Las Palmas de Gran Canaria. Accesul este pe baza de programare prealabila obtinuta pe mail (secretariado@consuladoderumania.e.telefonica.net) sau fax (nr. 914 165 025) la Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei la Madrid.

 

 23 martie 2009

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.