Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Ghid pentru romanii care doresc sa calatoreasca in strainatate de Paste

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitia tuturor cetatenilor romani care doresc sa petreaca sarbatorile pascale in strainatate un „indrumar  de calatorie pentru vacanta de Paste”. Materialul contine informatii utile privind 36 dintre destinatiile turistice preferate de cetatenii romani in ultimii ani si poate fi accesat prin intermediul site-ului www.mae.ro, la rubrica “Sfaturi de calatorie.


„Indrumarul de calatorie pentru vacanta de Paste” cuprinde atat informatii generale, valabile indiferent de destinatia aleasa, cat si date specifice pentru fiecare tara de destinatie. Sunt incluse informatii referitoare la conditiile de intrare si regimul de sedere caracteristic fiecarui stat, recomandari cu privire la adoptarea unei conduite conforme cu obiceiurile si particularitatile locale, precum si informatii privind reglementarile locale in materie de trafic auto si asistenta medicala. in cazul producerii unor incidente care pun in pericol siguranta cetatenilor romani, acestia au posibilitatea sa se adreseze misiunilor diplomatice si oficiilor consulare sau autoritatilor locale competente, ale caror coordonate au fost incluse in acest material.


„Indrumarul de calatorie pentru vacanta de Paste” reprezinta un nou material de informare elaborat de Ministerul Afacerilor Externe, care se alatura “indrumarului de calatorie pentru sarbatorile de iarna” si “Ghidului serviciilor consulare” pentru a veni in sprijinul cetatenilor romani aflati in strainatate.


Destinatiile turistice cuprinse in acest indrumar de calatorie sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Cipru, Croatia, Costa Rica, Republica Dominicana, Egipt, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Franta, Grecia, Israel, Italia, Macedonia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Mauritius, Mexic, Norvegia, Olanda, Portugalia, Rusia, Seychelles, Singapore, Slovacia, Spania, SUA, Thailanda, Turcia, Tunisia, Ucraina, Ungaria.

 

Sursa: Ministerul Afacerilor Externe.

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.