Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Un nou val de cutremure in Italia

Cutremurul de luni dimineata din Italia, din regiunea L’Abruzzo,  a fost urmat de un nou val de sesisme, dintre care unul in Portugalia.


Cel mai puternic a fost inregistrat marti seara in jurul ore 20:45 ora Romaniei si a avut, dupa prímele estimari, o magnitudine de 5.3 grade pe scara Richter Potrivit cotidianului Adevarul, acesta a fost  simtit si la Roma, la peste 100 de kilometri distanþa. În regiunea lovita deja de cutremur s-a instaurat din nou panica întrucat multe clãdiri sunt în echilibru instabil.


In urma seismului a fost inregistrat, oficial, un deces.


Tot marti s-a produs un cutremur de 5 grade pe scara Richter si in Portugalia in largul insulelor Madeira, fara sa provoace victime, a anuntat institutul portughez de meteorologie, citat de AFP. Madeira se afla la 900 de kilometri sud-vest de Portugalia si la 550 de kilometri vest de insulele africane.

 
Cutremurul de marti seara a fost urmat in aceasta dimineata de un altul, cu o magnitudine de 3.8 grade, potrivit postului Rainews 24, citat de Hotnews.ro.

 

Va reamintim ca seismul produs luni dimineata in centrul Italiei s-a soldat, pana in prezent, cu  240 de morti si aproximativ 1500 de raniti, dintre care 100 in stare foarta grava.


 

8 aprilie 2009

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.