Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

In atentia romanilor din Spania: consulate itinerante in luna mai

Zaragoza

Anmbasada Romaniei in Spania informeaza ca pana finalizarea lucrarilor si crearea conditiilor pentru lucrul cu publicul la consulatul de la Zaragoza, se va organiza, periodic, la date dinainte comunicate pe site-ul ambasadei, preluarea cererilor de servicii consulare la sediul consulatului din C/Camino de Las Torres nr. 24 (fostul sediu al INEM).

Astfel, in ziua de joi, 7 mai 2009, reprezentantii Consulatului Romaniei la Zaragoza vor raspunde solicitarilor de servicii si informatii consulare ale cetatenilor romani la sediul acestuia, incepand cu orele 10,00.

Accesul se va face, exclusiv, pe baza de programare prealabila, obtinuta de la Consulatul Romaniei la Zaragoza prin intermediul e-mail-ului, respectiv consuladorumaniazaragoza@hotmail.com; in solicitare, cei interesati vor preciza natura serviciului consular dorit si vor facilita datele de contact personale (telefon, e-mail) pentru a putea fi contactati.

 

Calatayud

Mai precizam ca, in cadrul Programului “Consulatul itinerant” reprezentantii Consulatului se vor deplasa la Calatayud, in ziua de vineri, 15 mai 2009, pentru a oferi asistenta si servicii consulare cetatenilor romani din aceasta localitate si din imprejurimi.

Accesul se va face, exclusiv, pe baza de programare prealabila, obtinuta de la conform celor de mai sus. Persoanele astfel programate sunt asteptate la sediul Asociatiei “Pro Romania” din Calatayud, C/Sancho y Gill nr. 19 (in cladirea Bibliotecii Municipale), incepand cu orele 11,00.

 

Tarragona


De asemenea, o echipa din cadrul Consulatului General al Romaniei la Barcelona va efectua o deplasare în Tarragona la data de 8 mai, 2009 pentru a presta servicii consulare si a furniza asistenta cetatenilor romani aflati în regiune.
Activitatea consulara se va desfasura între orele 10.00 si 18.00, la sediul Centrului cultural "El Pallol" (Antigua Audiencia).

 

Pe parcursul lunii mai vor mai fi organizate consulate itinerante si la Bilbao,  Alcala de Henares, Valencia, Gijon, Gernika-Lumo. Pentru detalii, urmariti anunturile oficiale ale ambasadei.

 

30 aprilie 2009

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.