Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Precizari privind Alegerile Europarlamentare

Conform legislatiei în vigoare  (Legea nr. 33/2007 pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European), la alegerile din 7 iunie 2009, în strainatate nu se poate vota pe baza titlului de calatorie.

Cetatenii romani pot vota în strainatate pe baza urmatoarelor documente: cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, pasaportul simplu, pasaportul simplu electronic, pasaportul simplu temporar, pasaportul diplomatic, pasaportul diplomatic electronic, pasaportul de serviciu, pasaportul de serviciu electronic.

Pentru a-si putea exercita dreptul la vot, prin prezentarea la sectia de vot cu oricare dintre documentele enumerate mai sus, acestea trebuie sa fie valabile.

Mai multe informatii privind desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European în strainatate se pot regasi pe site-ul MAE, la sectiunea dedicata alegerilor europarlamentare: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=38838 , precum si pe site-urile misiunilor diplomatice ale Romaniei în strainatate.

 

Sursa: Ministerul Roman al Afacerilor Externe

1 iunie 2009

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.