Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Reincepe programul Diversity Visa

Reincepe programul Diversity Visa

Vineri, 2 octombrie, la ora 19:00, ora Romaniei, se da startul programului anual Diversity Visa, prin care se poate obtine viza de resedinta permanenta in Statele Unite. Pentru asta, candidatii trebuie sa indeplineasca cateva cerinte simple dar stricte de calificare.

Astfel, pana pe 30 noiembrie 2009, tot la ora 19:00, ora Romaniei, trebuie trimise inregistrarile pentru programul DV 2011. Acestea se trimit doar electronic si pot fi accesate la adresa www.dvlottery.state.gov numai in perioada de inregistrare. Este de preferat ca nimeni sa nu astepte ultima saptamana de inscrieri pentru ca se pot produce intarzieri din cauza numarului mare de aplicanti.

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a facut publice cerintele de calificare pe care trebuie sa le indeplineasca orice solicitant:

•    Trebuie sa fie nascut intr-o tara care participa la program (Romania participa si anul acesta)
•    Sa fie absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat sau sa fi lucrat minim 2 ani in ultimii 5 ani intr-o meserie din zona de lucru 4 a Departamentului Muncii al SUA

Inainte de a aplica pentru programul DV-2011, candidatii  sunt rugati sa consulte toate informatiile care se gasesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite, precum si pe pagina de internet a Departamentului de Stat.

Selectia se face printr-o tragere la sorti aleatorie, de catre un calculator, din formularele celor care se califica. Cei care nu au fost selectionati nu vor primi nici o instiintare. In schimb, cei care vor fi selectionati, vor primi prin posta anuntul in perioada mai – iulie 2010, impreuna cu toate datele de care au nevoie. Trebuie retinut ca Ambasada SUA nu va trimite nici un e-mail catre candidatii la DV 2011.

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.