Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Ghid de calatorie pentru Jocurile Olimpice din Canada

Ghid de calatorie pentru romanii care vor sa viziteze Canada cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarna

Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Canada, cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarna 2010, au la dispozitie, incepand de astazi, pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica „Sfaturi de calatorie”, un „Ghid de calatorie - Canada - Vancouver - Olimpiada de Iarna 2010”.

Ghidul este destinat exclusiv cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Canada in scop turistic si atrage atentia asupra masurilor pe care fiecare turist trebuie sa le ia pentru a preveni anumite riscuri ce tin de specificul locului vizitat.

"Ghidul de calatorie - Canada - Vancouver - Olimpiada de Iarna 2010" cuprinde elemente utile pentru pregatirea vacantei, precum si informatii ce pot fi de folos cetatenilor romani pe intreaga perioada a calatoriei.  

Puteti afla ce poate face pentru dumneavoastra personalul consular in situatia in care aveti nevoie de asistenta consulara. Totodata, Ghidul contine link-uri utile catre institutiile canadiene, pe care le puteti accesa pentru a obtine detaliile dorite, inclusiv in legatura cu desfasurarea Jocurilor Olimpice de Iarna.

"Ghidul de calatorie- Canada - Vancouver - Olimpiada de Iarna 2010" ofera cateva date esentiale pentru calatoria in Canada, dar nu inlocuieste o informare completa. Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in strainatate sa se informeze asupra destinatiei, pentru a avea o calatorie placuta si lipsita de incidente.

De asemenea, recomandam cu insistenta tuturor cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in afara granitelor sa isi incheie, inainte de a pleca din tara, asigurare medicala, de viata si de calatorie.  

 

 Sursa: mae.ro

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.