Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Actulalizarea situatiei la punctele de frontiera din nordul Greciei

Situatia la punctele de trecere a frontierei din nordul Greciei este net ameliorata, la aceasta ora majoritatea frontierelor fiind deschise traficului rutier, pentru toate tipurile de autovehicule.
Face exceptie punctul de trecere al frontierei Promahonas, care in prezent este inchis. La Promahonas traficul pentru autoturisme si autocare poate fi reluat, insa se estimeaza ca va fi inchis tot week-endul pentru camioane si TIR-uri.

La punctul de trecere a frontierei Exochi (langa orasul Drama), circulatia este deschisa pentru traficul oricarui vehicul, tractoarele fiind retrase. Nu sunt informatii ca acest punct se va mai inchide, insa va atentionam ca vremea este dificila in zona (zapada si gheata).

La punctele de trecere a frontierei Evzoni si Doirani, frontiera este deschisa si circulatia este libera.
La Ormenio granita este deschisa, dar se circula dificil din cauza conditiilor meteo. Va informam ca tractoarele nu au fost retrase inca din proximitatea frontierei.

De asemenea, la punctul de trecere Kipi Evros frontiera este deschisa.

Miscarile de protest ale agricultorilor s-au redus ca urmare a deciziei adoptate de unii fermieri de a inceta protestele. Totusi, in anumite regiuni mai exista posibilitatea organizarii de baraje care sa impiedice circulatia rutiera.

Precizam ca situatia din punctele de frontiera din nordul Greciei se poate modifica de la o ora la alta.
Ambasada Romaniei la Atena ramane in contact cu autoritatile centrale elene, iar Consulatul General al Romaniei la Salonic monitorizeaza evolutia situatiei de la nordul Greciei.

Sursa: mae.ro

 

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.