Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

VizaFLE - site specializat pentru profesorii de limba franceza

Pentru a sustine procesul de reformare a predarii limbilor straine, care impune ca progresiv, sa fie puse in practica prevederile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbile Straine (CECRL), Ambasada Frantei in Romania a decis crearea unui site destinat profesorilor de limba franceza din Romania.

VizaFLE
 

VizaFLE, inaugurat pe 21 Martie 2011, cu ocazia saptamanii francofoniei in Romania este disponibil publicului incepand cu data de 22 Martie.

Site-ul va ajuta la favorizarea accesului la resurse corespunzatoare diferitelor niveluri si competente ale CECRL, la dezvoltarea legaturilor si schimburilor de experienta in cadrul comunitatii profesorilor de limba franceza si la facilitarea comunicarii intre partenerii locali, editorii francezi si cadrele didactice.

Site-ul “VizaFLE” este un instrument de genul “retelei sociale profesionale”, la care se adauga un dosar pedagogic personalizabil pentru fiecare cadru didactic si un portal. Oferta este compusa, in principal, din resurse multimedia (video, audio, imagini), fise pedagogice si fise metodologice. Aceste resurse fie sunt realizate de cadrele didactice, fie de partenerii francezi de renume international, ca TV5Monde.

Pentru accesarea site-ului VizaFLE click aici http://roumanie.vizafle.com/

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.