Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

S-a lansat o noua comunitate pentru romanii din strainatate

Strada32.com este o platforma pentru romanii din diaspora ce doresc sa interactioneze prin intermediul forumului si a topicurilor de discutii lansate de coordonatorii proiectului, Mirela Ciucur si Liviana Mustafa.

"Platforma este structurata sa cuprinda o baza de date cu profilele membrilor, posibilitatea de a comunica direct sau pe un forum de discutii, pagini personalizate pentru comunitatile locale, cu optiunea pe viitor de a adauga imagini, evenimente, un city guide si grupuri de interese. Topicurile de discutii sunt, in special, axate pe aspecte legate de migratie, prezenta romanilor in manifestari culturale, sociale sau profesionale din diferite tari, povesti de succes ale unor romani expatriati sau expatriati din alte tari care traiesc in Romania", precizeza Liviana Mustafa, Operations Manager la Strada32.com.

Initial, proiectul Strada32.com s-a lansat in noiembrie 2007 sub forma unui magazin virtual, prin intermdiul carora romanii din strainatate au putut achizitiona diverse produse, ce au fost ulterior trimise rudelor si prietenilor din Romania. Strada32.com, rezultatul initiativei unui grup de antreprenori romani, are un management romanesc, format din Mirela Ciucur si Liviana Mustafa, cu experiente transnationale, in special in Statele Unite.

 

 

Sursa: Evenimentul Zilei

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.