Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Targ de joburi pentru romanii educati la Paris

Salonul profesional de recrutare din Paris dedicat romanilor cu studii superioare din Europa se pregateste pentru cea de-a sasea editie. Evenimentul va avea loc pe 16 ianuarie 2009, la Palais de la Decouverte si va reuni ofertele a 350 de participanti.

In timpul editiei de anul trecut, André Santini, Secretar de Stat si Primar al Issy-les-Moulineaux, afirma ca "in cadrul acestui Congres, romanii din Europa pot intalni responsabili ai companiilor franceze si europene care au facut pariul castigator de a se implanta in Romania. Este un moment intens de schimb de experienta, de promovare a valorilor francophone de valorizare a diversitatii, dar si de promovare a imaginii Romaniei, partener istoric al Frantei".

Conform precizarilor din partea oragnizatorilor, "salonul de recrutare anual dedicat romanilor, gazduit inca din 2004 de Congresul European de la Paris, a incercat sa promoveze calitatea romanilor cu studii superioare din Europa, intr-un context politic si de imagine defavorabil acestora, avand in vedere imaginea negativa a Romaniei in Europa inainte de integrare".

Evenimentul face parte dintr-un program al "Club de Bucarest Celidea" demarat de Celidea Consultanta SRL, in scopul de a sprijini tinerii romani cu studii superioare din Europa sa-si valorifice competentele multiculturale in cadrul companiilor care se afla deja in Romania.

"Programul Club de Bucarest Celidea grupeaza astazi peste 40.000 de beneficiari, romani cu studii superioare in Europa, leaderi de afaceri si politici care au lucrat sau sunt interesati de dezvoltarea Romaniei, parinti si profesori ai acestor romani plecati la studii in strainatate. Pentru a-si atinge obiectivele, Club de Bucarest Celidea a creat si un site de recrutare dedicat studentilor romani care vor sa studieze in Europa, studentilor europeni care vor sa faca un stagiu in Romania si romanilor din Europa care vor sa se intoarca in Romania", au mai mentionat organizatorii.

 

Articol preluat de pe Evenimentul Zilei

 

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.