Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Prima librarie romaneasca la New York

Institutul Cultural Roman din New York si Carturesti vor colabora intr-un proiect prin intermediul caruia sa se infiinteze la New York o librarie Carturesti, dupa modelul celor din tara, in care sa fie prezentate carti, productii culturale muzicale si cinematografice romanesti.

Pana la concretizarea proiectului, cele doua institutii au pregatit, cu ocazia Zilei Nationale, o serie de evenimente, organizate la New York.

Conform unui comunicat de presa al ICR NY, pe 3 decembrie va avea loc o prezentare, sub titlul "Arhitectura lecturii". Intalnirea se va organiza in cadrul expozitiei de carte din Galeria Romana si va fi sustinuta de arhitectul Serban Sturdza, designerul celor mai multe dintre spatiile Carturesti, istoricul de arta Mirela Duculescu, Valentin Salageanu, coordonatorul de
marketing Carturesti si de Corina Suteu, directorul ICRNY.

Intre 5-7 decembrie va avea loc si Festivalul Filmului Romanesc de la Tribeca Cinemas din New York, iar pe 7 decembrie se va deschide Galeriei ICRNY, cu prilejul lecturii publice a celei mai recente piese a Gianinei Carbunariu in cadrul Academiei itinerante Andrei Serban.

 

Sursa:  Evenimentul zilei

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.