Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Legea imigrarii in Anglia va fi modificata

Legea imigrarii din Anglia va fi modificata, obligandu-i pe cei care doresc sa se stabileasca in Marea Britanie sa cunoasca limba engleza si sa respecte legile statului englez.

Anuntul a fost facut de Regina Marii Britanii, citata de The Guardian, aceasta punctand ca esecul inhtegrarii in societatea engleza si comiterea unei ilegalitati, indiferent de gravitatea sa, vor duce la retragerea dosarului de vizita.

Astfel, cei care vor sa emigreze în Marea Britanie trebuie sa cunoasca si sa se adapteze stilului de viata britanic.

Cei care vor munci cu forme legale, vor plati taxe, se vor implica în comunitatea în care locuiesc si nu vor comite infractiuni, vor putea primi cetatenia în decurs de sase ani de la sosirea lor.

Cei care nu vor face voluntariat, vor primi cetatenia dupa opt ani, iar cei someri vor fi rugati sa plece. Strainii care vin în Marea Britanie pe motiv de reunire cu familia vor trebui sa paraseasca tara, daca aceste legaturi vor înceta sa mai existe.

În acelasi timp, legea va refuza drepturile depline, inclusiv ajutorul social, strainilor care se afla în perioada de dinainte acordarii cetateniei, între 1-5 ani de sedere în UK.  Decizia privind modificarea acestei legi vine la doar cateva zile dupa ce Camera Lorzilor a prezentat un raport în care se afirma faptul ca beneficiile imigratiei sunt foarte mici, "aproape nule".

 

Sursa: Evz.ro

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.