Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Prima scoala romaneasca din Germania

Copii romani pot frecventa prima institutie de învatamant romanesc inaugurata la Berlin. scoala „Bilingua – Rumänische Schule Berlin-Brandenburg” reprezinta rezultatul unor solicitari venite din partea comunitatii romanesti si îsi propune sa fie o punte de legatura între cultura romana si cea germana.

Deschisa la începutul acestei luni sub patronajul Ambasadei Romaniei în Germania, "scoala îsi propune sa organizeze cursuri de limba si civilizatie romana pentru straini, cursuri de limba si civilizatie romana pentru vorbitori de limba materna (copii bilingvi), precum si cursuri de limba germana pentru straini. Programul va cuprinde trei cursuri pe saptamana, care se vor desfasura într-o sala special amenajata din cadrul Ambasadei Romaniei din Berlin", dupa cum este mentionat într-un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe.

Predarea va fi asigurata de profesori origine romana si germana, de istorie, geografie, stiintele naturii, traditii si obiceiuri romanesti, arta si calculatoare

Sursa: Evenimentul Zilei

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.