Ambasada.ro
toate articolele
2
1
 
Bucuresti
 
UTC

Convertor valutar

Suma
Din
In
Modul oferit de Curs.financiar.ro

Newsletter

 

Birouri de consiliere pentru romanii din Spania

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa (FADERE) impreuna cu Ministerul Roman al Afacerilor Externe va infiinta birouri de consiliere juridica pentru romanii care întampina dificultati cu bancile, institutiile publice si firmele particulare.


Initiativa apartine FADERE, ca urmare a protestului facut de Catalin Damian, patronul firmei Romtectabi. Acesta a facut greva foamei timp de mai multe zile pentru a-i fi restituita o suma de bani datorata de o firma spaniola.
"Dorim ca nici un roman sa nu mai ajunga în situatia de a face greva foamei pentru a-si primi banii, cum s-a întamplat în cazul lui Catalin Damian. Din nefericire, în Spania, exista la ora actuala foarte multe firme romanesti care nu au fost platite de companiile pentru care au prestat servicii.Vom oferi consiliere juridica tuturor romanilor, indiferent de problema pe care o au, si le vom pune la dispozitie gratuit un avocat”, a declarat Daniel Tecu, presedintele Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa.

Compatrioþii vor fi informaþi atat telefonic, cat si personal, în legatura cu posibilitaþile pe care le au de a obþine drepturile care le revin.

 

Sursa: Adevarul

     
 
Ambasada    Ambasade in Romania    Ambasadele Romaniei in lume    Legislatie    Contact    Inox
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace www.primespace.ro. Toate drepturile rezervate.